OPGELET: Wegens het succes van de vorige jaren: Gelieve tijdig te reserveren (zodat we tijd hebben om de bestellingen rond te krijgen), want vol is vol.
Bestellingen kunnen enkel per telefoon of per mail doorgegeven worden. Jouw bestelling is pas definitief na bevestiging.
Indien u andere suggesties heeft, laat dit gerust weten!
SCAMPI IN SPEK | €1,75 |
GEVULDE MINIVIDEE | €1,75 |
PIZZA | €1,75 |
WORSTENBROODJES | €1,75 |
TOMAATJE MET GARNAAL | €1,75 |
LEPELHAPJES | €1,75 |
MINI GARNAALCOCKTAIL | €2,00 |
OESTERS | DAGPRIJS |
1/2 KREEFT BELLE VUE | DAGPRIJS |
RUNDSCARPACCIO | €15 |
GARNAALCOCKTAIL | €14 |
PARMAHAM MET MELOEN | €14 |
GEROOKTE ZALMSCHOTEL MET TOAST | €15 |
TRIO VAN WILDPASTEI MET GARNITUUR. Alle gerechten zijn met aangepaste garnituur. | €12,5 |
BISQUE VAN RIVIERKREEFTJES | € 8,00 |
ASPERGEROOMSOEP | € 4,50 |
TOMATENSOEP | € 4,50 |
6 stuks | 9 stuks | |
SCAMPI OP WIJZE VAN DE CHEF | €12,50 | €17,5 |
TONGFILETS OP NORMANDISCHE WIJZE | € 16 | € 20 |
ZALM MET FIJNE GROENTJES | €15 | €17,5 |
VISPANNETJE MET SPINAZIE | €12,5 | €18 |
KABELJAUW OP EEN BEDJE VAN PREI | €15 | €20 |
GEVULDE KALKOEN MET TRUFFELGEHAKT EN CALVADOSSAUSJE MET GARNITUUR | €17 |
REEFILETS HARLEKIJN (2 SAUZEN)€ | €22,50 |
PARELHOENFILETS MET DRUIVEN | €17,50 |
LAMSFILETS MET MOSTERDSAUS, BOONTJES EN GRATIN AARDAPPEL | €20 |
VARKENSHAASJE MET GROENTENKRANS | €18 |
EVERZWIJN HARLEKIJN (2 SAUZEN) | €20 |
FAZANT MET WITLOOF EN OESTERZWAM (2 PERS) | €22,5 (pp) |
EENDENBORST MET SINAASAPPELSAUS | €18 |
STOOFPOTJE VAN WILD OP WIJZE VAN DE CHEF | €18 |
Verse zalm met rivierkreeftje |
Tomaat met grijze garnaal |
Gerookte forel |
Gerookte zalm |
Gerookte makreel |
Gevuld eitje |
Rosbief |
Gebraad |
Ham met meloen |
Hespenrolletje |
Kip met fruit |
Broodtafel met boter |
Groentjes: Aardappelen, komkommer, rode kool, witte kool, wortelen, tomaten, rijst, pasta, sla, knolselder,… |
Sauzen: cocktail, look, curry, mayonaise |
Zelf op te warmen!
Vispannetje met spinazie |
Haantje in rode wijn |
Wildstoofpotje van de chef |
Varkenshaasje met groentenkrans en kroketten |
3 HAPJES VOOR BIJ APERO LEPELHAPJE MET GEROOKTE ZALM LEPELHAPJE MET WILDPATÉ WORSTENBROODJE |
GARNAALCOCKTAIL OF RUNDSCARPACCIO |
AGNES SOREL ROOMSOEP BROODJE EN BOTER OF SOEP NAAR KEUZE |
TRIO VAN ZALM, TONG EN KABELJAUW OP EEN BEDJE VAN SPINZAZIE |
STAARTVIS OP EEN BEDJE VAN PREI OF GEVULDE KALKOEN MET TRUFFELGEHAKT MET CALVADOSSAUSJE MET GARNITUUR OF FAZANT FIN CHAMPAGNE |
KERSTGEBAK OF KERSTSTRONK (IJS: VANILLE, VANILLE-MOKKA, VANILLE-CHOCOLADE, VANILLE-BOSBES) OF MINIDESSERTS TIRAMISU, CHOCOMOUSSE, RIJSTPAP & MINIGEBAKJE |
STEAKS, KALFSLAPJE, KIPFILETS, HAMBURGER, SATÉ, WORST, VARKENSHAASJE |
BROODTAFEL MET BOTER |
GROENTEN: WORTELEN, RODE KOOL, WITTE KOOL, TOMATEN, KOMKOMMERS, SOYASCHEUTEN, TUINKERS, PASTA, RIJSTSLA, KNOLSELDER, AARDAPPELSLA |
SAUZEN: MAYONAISE, CURRY, LOOK, COCKTAIL, BBQ |
ZELFDE ALS GOURMETSCHOTEL 1 + LAMSKOTELET EN CORDON BLEU |
REE, EVERZWIJN, FAZANT, HAAS |
AANGEPASTE GARNITUUR |
KERSTGEBAK | €6,5 |
KERSTSTRONK (IJS) | €7,55 |
RIJSTPAP | €3 |
FRANSE KAAS | €10 |
TIRAMISU | €3 |
CHOCOMOUSSE | €3 |