SCAMPI IN SPEK | €1,75 |
GEVULDE MINIVIDEE | €1,75 |
PIZZA | €1,75 |
WORSTENBROODJES | €1,75 |
TOMAATJE MET GARNAAL | €2,00 |
LEPELHAPJES | €2,00 |
MINI GARNAALCOCKTAIL | €2,50 |
OESTERS | DAGPRIJS |
1/2 KREEFT BELLE VUE | DAGPRIJS |
RUNDSCARPACCIO | €15 |
GARNAALCOCKTAIL | €17,5 |
PARMAHAM MET MELOEN | €15 |
GEROOKTE ZALMSCHOTEL MET TOAST | €15 |
TRIO VAN WILDPASTEI MET GARNITUUR. Alle gerechten zijn met aangepaste garnituur. | €15 |
BISQUE VAN RIVIERKREEFTJES | € 10,00 |
ASPERGEROOMSOEP | € 6,00 |
TOMATENSOEP | € 6,00 |
6 stuks | 9 stuks | |
SCAMPI OP WIJZE VAN DE CHEF | €14 | €20 |
TONGFILETS OP NORMANDISCHE WIJZE | € 18 | € 22 |
ZALM MET FIJNE GROENTJES | €18 | €22 |
VISPANNETJE MET SPINAZIE | €15 | €20 |
KABELJAUW OP EEN BEDJE VAN PREI | €18 | €25 |
GEVULDE KALKOEN MET TRUFFELGEHAKT EN CALVADOSSAUSJE MET GARNITUUR | €20 |
REEFILETS HARLEKIJN (2 SAUZEN) | €27,5 |
PARELHOENFILETS MET DRUIVEN | €20 |
LAMSFILETS MET MOSTERDSAUS, BOONTJES EN GRATIN AARDAPPEL | €25 |
VARKENSHAASJE MET GROENTENKRANS | €22,50 |
EVERZWIJN HARLEKIJN (2 SAUZEN) | €25 |
FAZANT MET WITLOOF EN OESTERZWAM (2 PERS) | €25 (pp) |
EENDENBORST MET SINAASAPPELSAUS | €22,50 |
STOOFPOTJE VAN WILD OP WIJZE VAN DE CHEF | €18 |
Al onze gerechten worden geserveerd met aangepaste garnituur.
Gebakken aardappelen, kroketten, gratin, puree, …
Bij wild serveren we gratin en knolselderpuree alsook een appeltje/peertje met veenbessen.
Verse zalm met rivierkreeftje |
Tomaat met grijze garnaal |
Gerookte forel |
Gerookte zalm |
Gerookte makreel |
Gevuld eitje |
Rosbief |
Gebraad |
Ham met meloen |
Hespenrolletje |
Kip met fruit |
Broodtafel met boter |
Groentjes: Aardappelen, komkommer, rode kool, witte kool, wortelen, tomaten, rijst, pasta, sla, knolselder,… |
Sauzen: cocktail, look, curry, mayonaise |
Zelf op te warmen!
Vispannetje met spinazie |
Haantje in rode wijn |
Wildstoofpotje van de chef |
Varkenshaasje met groentenkrans en kroketten |
3 HAPJES VOOR BIJ APERO LEPELHAPJE MET GEROOKTE ZALM LEPELHAPJE MET EEND LEPELHAPJE MET WILDPATE |
GARNAALCOCKTAIL OF RUNDSCARPACCIO |
AGNES SOREL ROOMSOEP BROODJE EN BOTER OF SOEP NAAR KEUZE |
TRIO VAN ZALM, TONG EN SINT-JACOBSVRUCHT OP EEN BEDJE VAN SPINZAZIE |
KABELJAUW OP EEN BEDJE VAN PREI OF GEVULDE KALKOEN MET TRUFFELGEHAKT MET CALVADOSSAUSJE MET GARNITUUR OF STOOFPOTJE VAN WILD (REE EN EVERZWIJN) |
KERSTGEBAK OF PANNA COTTA ROOD FRUIT, CHOCOMOUSSE, RIJSTPAP |
STEAKS, KALFSLAPJE, KIPFILETS, HAMBURGER, SATÉ, WORST, VARKENSHAASJE |
BROODTAFEL MET BOTER |
GROENTEN: WORTELEN, RODE KOOL, WITTE KOOL, TOMATEN, KOMKOMMERS, SOYASCHEUTEN, TUINKERS, PASTA, RIJSTSLA, KNOLSELDER, AARDAPPELSLA |
SAUZEN: MAYONAISE, CURRY, LOOK, COCKTAIL, BBQ |
ZELFDE ALS GOURMETSCHOTEL 1 + LAMSKOTELET EN CORDON BLEU |
REE, EVERZWIJN, FAZANT, HAAS |
AANGEPASTE GARNITUUR |
KERSTGEBAK | €7,50 |
KERSTSTRONK (IJS) | €7,50 |
RIJSTPAP | €4 |
FRANSE KAAS (200G) | €15 |
TIRAMISU | €4 |
CHOCOMOUSSE | €4 |
PANNA COTTA ROOD FRUIT | €4 |