| SCAMPI IN SPEK | €1,75 |
| GEVULDE MINIVIDEE | €1,75 |
| PIZZA | €1,75 |
| WORSTENBROODJES | €1,75 |
| TOMAATJE MET GARNAAL | €2,00 |
| LEPELHAPJES | €2,00 |
| MINI GARNAALCOCKTAIL | €2,50 |
| OESTERS | DAGPRIJS |
| 1/2 KREEFT BELLE VUE | DAGPRIJS |
| RUNDSCARPACCIO | €15 |
| GARNAALCOCKTAIL | €17,5 |
| PARMAHAM MET MELOEN | €15 |
| GEROOKTE ZALMSCHOTEL MET TOAST | €15 |
| TRIO VAN WILDPASTEI MET GARNITUUR. Alle gerechten zijn met aangepaste garnituur. | €15 |
| BISQUE VAN RIVIERKREEFTJES | € 10,00 |
| ASPERGEROOMSOEP | € 6,00 |
| TOMATENSOEP | € 6,00 |
| 6 stuks | 9 stuks | |
| SCAMPI OP WIJZE VAN DE CHEF | €14 | €20 |
| TONGFILETS OP NORMANDISCHE WIJZE | € 18 | € 22 |
| ZALM MET FIJNE GROENTJES | €18 | €22 |
| VISPANNETJE MET SPINAZIE | €15 | €20 |
| KABELJAUW OP EEN BEDJE VAN PREI | €18 | €25 |
| GEVULDE KALKOEN MET TRUFFELGEHAKT EN CALVADOSSAUSJE MET GARNITUUR | €20 |
| REEFILETS HARLEKIJN (2 SAUZEN) | €27,5 |
| PARELHOENFILETS MET DRUIVEN | €20 |
| LAMSFILETS MET MOSTERDSAUS, BOONTJES EN GRATIN AARDAPPEL | €25 |
| VARKENSHAASJE MET GROENTENKRANS | €22,50 |
| EVERZWIJN HARLEKIJN (2 SAUZEN) | €25 |
| FAZANT MET WITLOOF EN OESTERZWAM (2 PERS) | €25 (pp) |
| EENDENBORST MET SINAASAPPELSAUS | €22,50 |
| STOOFPOTJE VAN WILD OP WIJZE VAN DE CHEF | €18 |
Al onze gerechten worden geserveerd met aangepaste garnituur.
Gebakken aardappelen, kroketten, gratin, puree, …
Bij wild serveren we gratin en knolselderpuree alsook een appeltje/peertje met veenbessen.
| Verse zalm met rivierkreeftje |
| Tomaat met grijze garnaal |
| Gerookte forel |
| Gerookte zalm |
| Gerookte makreel |
| Gevuld eitje |
| Rosbief |
| Gebraad |
| Ham met meloen |
| Hespenrolletje |
| Kip met fruit |
| Broodtafel met boter |
| Groentjes: Aardappelen, komkommer, rode kool, witte kool, wortelen, tomaten, rijst, pasta, sla, knolselder,… |
| Sauzen: cocktail, look, curry, mayonaise |
Zelf op te warmen!
| Vispannetje met spinazie |
| Haantje in rode wijn |
| Wildstoofpotje van de chef |
| Varkenshaasje met groentenkrans en kroketten |
| 3 HAPJES VOOR BIJ APERO LEPELHAPJE MET GEROOKTE ZALM LEPELHAPJE MET EEND LEPELHAPJE MET WILDPATE |
| GARNAALCOCKTAIL OF RUNDSCARPACCIO |
| AGNES SOREL ROOMSOEP BROODJE EN BOTER OF SOEP NAAR KEUZE |
| TRIO VAN ZALM, TONG EN SINT-JACOBSVRUCHT OP EEN BEDJE VAN SPINZAZIE |
| KABELJAUW OP EEN BEDJE VAN PREI OF GEVULDE KALKOEN MET TRUFFELGEHAKT MET CALVADOSSAUSJE MET GARNITUUR OF STOOFPOTJE VAN WILD (REE EN EVERZWIJN) |
| KERSTGEBAK OF PANNA COTTA ROOD FRUIT, CHOCOMOUSSE, RIJSTPAP |
| STEAKS, KALFSLAPJE, KIPFILETS, HAMBURGER, SATÉ, WORST, VARKENSHAASJE |
| BROODTAFEL MET BOTER |
| GROENTEN: WORTELEN, RODE KOOL, WITTE KOOL, TOMATEN, KOMKOMMERS, SOYASCHEUTEN, TUINKERS, PASTA, RIJSTSLA, KNOLSELDER, AARDAPPELSLA |
| SAUZEN: MAYONAISE, CURRY, LOOK, COCKTAIL, BBQ |
| ZELFDE ALS GOURMETSCHOTEL 1 + LAMSKOTELET EN CORDON BLEU |
| REE, EVERZWIJN, FAZANT, HAAS |
| AANGEPASTE GARNITUUR |
| KERSTGEBAK | €7,50 |
| KERSTSTRONK (IJS) | €7,50 |
| RIJSTPAP | €4 |
| FRANSE KAAS (200G) | €15 |
| TIRAMISU | €4 |
| CHOCOMOUSSE | €4 |
| PANNA COTTA ROOD FRUIT | €4 |